De tijd tikt

Ik merk dat ondernemers zich zorgen beginnen te maken. Wat betekent de AVG voor het bedrijf? Welke maatregelen moet ik nemen? Waar te beginnen? Deze zorgen kan ik me goed voorstellen. Op internet en vanuit brancheorganisaties is veel informatie over AVG beschikbaar gesteld, maar ondernemers zien door de bomen het bos niet meer. 

De AVG geldt voor álle ondernemers. Er zal geen bedrijf zijn dat geen contactgegevens bewaart van klanten, personeel, prospects, etc. Namen, telefoonnummers en e-mailadressen zijn bijvoorbeeld persoonsgegevens. 

Ik help je op weg!

In mijn e-book over de AVG leg ik uit wat de AVG inhoudt en welke maatregelen je moet nemen. Ook ga ik concreet aan de slag met ondernemers. In een gesprek leg ik uit wat de AVG voor jouw onderneming betekent en hoe je ervoor kunt zorgen dat je goed voorbereid bent op de nieuwe privacyregels. 

Actie!

Ondernemers moeten kunnen aantonen dat zij de juiste maatregelen hebben genomen om aan de AVG te voldoen. Concreet betekent dit bijvoorbeeld:

  • het bijhouden van een verwerkingsregister;
  • het opstellen van een privacyverklaring;
  • het sluiten van verwerkersovereenkomsten;
  • het informeren van werknemers;
  • etc., lees meer in mijn e-book. 

Weet jij al wat je moet doen? Ik leg het graag uit in een vrijblijvend gesprek van een half uur. Ook kan ik je helpen bij het opstellen van de verplichte documentatie. 

Neem contact met mij op!